Bank en Online Bankproducten

QC Direct

We zijn wel online, maar nooit ver weg.

De missie van QC Direct is om  het volledige gamma AXA Bankproducten en verzekeringscontracten aan te bieden tegen scherpe prijzen. De communicatie met een relatiebeheerder of adviseur van het kantoor verloopt electronisch. Daardoor bespaart de klant verplaatsingen én tijd voor het aanvragen van een beleggings- of kredietvoorstel, een auto- of woningverzekering, rekeningen te openen enz.

We richten ons vooral tot prijsbewuste particulieren die online hun financiële- en verzekeringsproducten willen aanschaffen en beheren, met o.a. de mogelijkheid om 24u/24 informatie op te vragen of een schade door te geven.  Bovendien bieden we de klanten die advies wensen voor complexere zaken zoals een woonkrediet, vermogensbegeleiding, het opstarten van een eigen zaak enz. ook de mogelijkheid om bij ons op kantoor langs te komen. Na afspraak bekijken we dit graag samen tijdens een persoonlijk gesprek, vrijblijvend en in alle discretie.

Dankzij deze unieke combinatie levert QC Direct een meerwaarde voor de klant, en maakt Kantoor Willy Kussé het verschil met louter internetbanken en 'direct writers' in verzekeringen!

BEKIJK DE WEBSITE VAN QC Direct:
www.qc-direct.be


AXA Bank - Kantoor Willy Kussé

U kan bij ons kantoor uiteraard ook terecht voor alle bankproducten zoals :

Zichtrekeningen met BC-kaart en Visacard, thuisbankieren met Homebanking, mobile banking service, hoogrentende spaarrekeningen, Oxylife-spaarverzekeringen met kapitaalsgarantie en gewaarborgde rente, beleggingsfondsen, aandelen.
Woonkredieten, financieringen (auto, woning,…) persoonlijke leningen en professionele kredieten.